Správna starostlivosť o pneumatiky.

Posted on June 7th, 2014 in Uncategorized by admin

Potrebujete nové zimné, alebo letné pneumatiky? Tak by ste určite mali vedieť, že kvalitné pneumatiky pre osobné, aj úžitkové vozidlá predáva spoločnosť Pneupex. Kúpa pneumatík však nie je najlacnejšou záležitosťou a ak chcete pneumatiky kvalitné a bezpečné, zaplatíte za ne nemalé peniaze. Keďže pneumatiky nie sú lacné, každý motorista by sa mal o ne dostatočne starať, aby vydržali slúžiť čo najdlhšiu dobu.

Majitelia motorových vozidiel sa o svoje autá starajú, umývajú, čistia, voskujú, ale často zabúdajú, že určitú starostlivosť si vyžadujú aj samotné pneumatiky. Správna starostlivosť vedie k bezpečnosti, čo je práve u pneumatík veľmi dôležitá vlastnosť.

Pneumatiky je potrebné pravidelne kontrolovať a to nielen vizuálne. Tlak v pneumatikách musí byť správny, preto si nahustenie nechávajte pravidelne skontrolovať v autoservisoch. Pri starostlivosti o pneumatiky nezabúdajte ani na ich správne skladovanie. Pred samotným uskladnením letné či http://www.pneumatiky-pneupex.sk/zimne-pneumatiky/#mce_temp_url# očistite a uskladnite v priestoroch so štandardnou teplotou.

Post a comment